onsdag 8. april 2009

Påskeøppdait pt. 2

Ingen skrivekunst eller vakre bilder i dag dessverre, for å nye slikt kan dere evt. ta en snartur til Jespers fortelling om Mt. Tongariro på papergarden.blogspot.com.

Akkurat nå er hodet fullt av gårsdagens lyder og syn! The Killers entret scenen i Vector Arena omkring halv ti i går kveld, og showet de serverte gjorde at selv oss med sitteplasser hadde det fantastisk! Noe av det flotteste av alt var at de kjørte gjennom en god blanding av sine tre herlige, dog ulike, skiver! Sam's town ble i tillegg fremført i en langt mer akustisk versjon, hovedsaklig på piano og fiolin.
Det hele foregikk i Aukland, NZ's eneste millionby. En by som forøvrig viste seg å være veldig hyggelig! Enda hyggeligere ble den da jeg fant den nye skiva til The Whitest Boy Alive, og en rimelig Canon 50mm f.1.8 linse!

Det er med andre ord med ny optikk og nye lyder på øret at jeg setter ut på neste ekspedisjon. I morgen blir jeg en del av familien Kane, lykkelig på tur til deres feriehus i Pauanui.

Surf's up!

1 kommentar:

  1. Hei Bendik!
    Høres ut som du hadde en påske utenom det vanlige!! Ikke mye appelsiner og kvikk lunsj...
    ikke mye å melde herfra bortsett fra at Luz nok ender i Bergen fra august. OBS!! Du behøver ikke bære henne fra dør tildør, hun er stor jente nå!!!
    Klem Guri

    SvarSlett

Churs