torsdag 19. februar 2009

The road to somewhere


Behovet for å flytte på seg har igjen meldt seg. Det begynner å bli en god stund siden feltarbeidet i India, og ønsket om å se nye deler av verden har blitt oppfylt.
Destinasjonen denne gangen kan vel nærmest sies å være så langt unna Norge du kan komme. Allikevel er det en viss likhet. New Zealand er landet, og byen er Hamilton. Vi er i gang.

Etter en lengre juleferie/sommerferie ser det snart ut til at ting begynner å komme seg på plass for vårsemesteret. Eller rettere sagt høstsemesteret.
Jeg kom ned hit på tirsdag, sammen med Jesper, Maria og Hans Kristian. Vi studerer alle i Bergen, og nå har vi klargjort oss for det gode liv på den sørlige halvkulen. Vi skal studere ved the University of Waikato, og det ser ut til å bli riktig bra!




Vi holder hus ca. ti minutter unna Campus, men på de dager hvor vi skulle ønske å gjøre noe annet enn å studere er det mye bra å velge mellom. Hamilton ligger behagelig nærme både vestkysten og nord-østkysten, noe som gir oss flere muligheter for god surf.
For et sykkelhode som meg vil allikevel Rotorua være rosinen i pølsa, da dette bare er halvannen time unna. Stedet sies å kunne by på noe av NZ's beste sykling, og med et par utforkonkurranser i mars/april ser det ut til å bli bra med aktiviteter her nede.

For nå er det bare å si velkommen, eller haere mai som det heter på maori.

Mer om litt og litt om noe følger snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Churs