søndag 22. februar 2009

Raglan roadtrip

Jadda!

På lørdag som var dro vi avgårde mot Raglan, som ligger på nord-øyas vest-kyst. Dette er en times kjøretur fra Hamilton, og et populært sted blant surfere.

Det er på en tur som dette at man virkelig får se variasjonen i NZ's terreng. Til tider ser det virkelig ut som at en gal mann har skapt dette stedet. Variasjonen i vegetasjon, og måten terrenget endrer seg på er sprøtt. Et av de mest særegne fenomenene er antakeligvis de kremtopp-aktige åsene som ligger rundt om kring.

Vi hadde ikke helt været med oss denne dagen, men humøret var på topp. Steve hadde tatt med seg to brett, slik at vi alle fikk testet litt. Da vi ankom Raglan regnet det såpass at vi var bløte før vi kom ned til stranda. Bølgene var allikevel relativt bra, og ikke altfor store for oss ferskinger. Vi hadde allikevel litt problemer med at de veldig ofte konvergerte eller krysset hverandre.
Steve viste veg, og gav gode råd til rookies; samt ett lite dytt for å få oss i gang.
Etter mye slit var Jesper førstemann til å mestre fjøla, og han klarte å stå et godt stykke innover. Kort etter var Hansi på beina, og jeg fulgte såvidt.

Fikk dessverre ingen bilder av bragdene, men et par av frustrasjonen.


Det trengs trening, så nå saumfarer vi NZ's svar på finn.no for både brett og bil. Hvem vet, en dag kommer vi kanskje til å mestre bølgene.

Her følger et par bilder fra turen:



Superbilen, som alt kan slenges inn i.


Vår guide og kjentmann, Steve.


Steve og Hansi i vannet.


En noe forblåst og våt kyststripe


Hansi var ganske stoka på roadtrip'en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Churs