søndag 21. juni 2009

To uker...


To uker. Det er vel omtrent ganske nøyaktig sånn cirka den tiden som er igjen av oppholdet her nede. Siden innleveringen av siste skoleoppgave har det blitt en del reising rundt nordøya, med en obligatorisk retur til Coromandel og en svipptur nedom Wellington.

Coromandel bød på et par dager med kveldssurf, og tur til Cathedral Cove og Hot Water Beach.
Surfen var nokså rotete og klønete, med bølger i alle retninger, samt et par gode runder i den gode gamle vaskemaskina. Ikke noe er som å bli flippet fremover mens du ligger på et brett. Bilder av surf følger m.a.o. ikke.
CC og HWB derimot; væsjego':










På tirsdag som var pakket jeg bilen med sykkelutstyr og tannkost. Målet var Wellington, som ligger på sørspissen av nordøya. Planen var å henge med en gjeng syklister jeg møtte under uni. games, og å la de vise meg litt av syklinga som kystbyen byr på. Turen ned tok meg gjennom alle årstider, med høstfarger/regn/sludd/hagl/snø/sommerlyder. Til tross for at øya nettop hadde blitt truffet av en nokså kald vind endte det opp med å bli tre dager med skyfri og strålende sykling på dirtjumps, sti og rufsete utforløyper. Kort oppsumert så var det mildt sagt rått å se hva som fantes rundt Wellington sentrum. Fabler om å returnere til NZ i desember 2010, for å tilbringe 4mnd her med sykling i den nasjonale utforserien og for generell sommerhygge.















Yap, that's it for nå. Returnerer snart med flere ord og flere bilder. Forhåpentligvis duket for litt surf i Bay of Plenty denne uka, også må'n vel starte å pakke snart. Hundreogørten kilo bagasje som skal hjem...

2 kommentarer:

  1. Virker som det har vært et fett semester.
    Let me know when you're back!

    SvarSlett
  2. Det har det absolutt! Er tilbake 6. juli, utpå kvelden en gang. Håper på en Rybak, med 5000 ville jenter og bestemødre, vannkanoner og flagg.
    Skål!

    SvarSlett

Churs